Izvor: Blic, 26.Jul.2023, 07:52

Upaljen narandžasti meteoalarm za Beograd: Osetno hladnije, moguća kiša i grmljavina

U Beogradu se danas očekuje maksimalna dnevna temperatura 23 stepena, uz kišu i grmljavinu. Hladni front je sinoć ušao u Srbiju i spustio temperature u celoj zemlji za oko 15 stepeni. Beograd je danas, kao i ostatak Srbije obeležen narandžastim meteoalarmom, koji se odnosi na vetar, kišu i grmljavinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVO NEVREME U SRBIJI U ovom delu zemlje već pljušti, a očekuje se širenje kišne zone! Temperatura niža do 15 stepeni u opdnodu na juče!

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jul.2023

Dugotrajnom toplotnom talasu, koji nas prati već nedeljama, konačno je došao kraj. Osetno hladniji vazduh se spustio u naše predele i drastično oborio temperaturu. Danas očekujemo pad temperature za 10 do 15 stepeni u odnosu na juče. Na teritoriji cele Srbije je aktiviran narandžasti meteoalarm,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.