Izvor: Blic, 10.Apr.2023, 20:22

Umrla majka izraelskih sestara ubijenih na Zapadnoj obali

Majke dve izraelske sestre koje su prošle nedelje poginule u pucnjavi na Zapadnoj obali podlegla je povredama, rekli su bolnički službenici, dok je palestinska strana izvestila da je na Zapadnoj obali ubijen palestinski tinejdžer. Maja (20) i Rina Di (15), koje su imale i britansko državljanstvo, poginule su u petak kada je na njihov automobil zapucao palestinski napadač.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Situacija oko džamije Al Aksa određuje srž izraelsko-palestinskog konflikta kao verski sukob

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2023

Lusi Di, majka dve izraelske devojke ubijene na Zapadnoj obali pre tri dana, danas je podlegla povredama, čime je broj izraelskih žrtava u poslednjem talasu nasilja u toj zemlji porastao na 19, rekao je danas počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić, ističući da su u toj zemlji zavladali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.