Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 17:30

Ukupno 6 slučajeva malih boginja, 850 obolelih od velikog kašlja: Doktorka Begović Lazarević epidemiološku situaciju u Beogradu ocenjuje kao NEPOVOLJNU

Dr Ivana Begović Lazarević, epidemiološkinja Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu, izjavila je danas za Tanjug da je epidemiološka situacija u glavnom gradu nepovoljna i da zaključno sa današnjim danom ima šest potvrđenih slučajeva obolelih od morbila, a od početka epidemije 850 obolelih od velikog kašlja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva nova slučaja obolevanja od malih boginja u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2024, 11:00

Male boginje potvrđene su kod još pet osoba što je ukupno osam slučajeva obolelih na teritoriji Beograda - potvrdili su iz Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut". Da li su pooštrene mere nadzora i da li ima straha od epidemije?

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.