Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 13:01

Učenik pretio da će ubiti 25, a raniti 12 osoba U SAMO JEDNOJ ŠKOLI: Novi detalji slučaja koji je ŠOKIRAO JAVNOST U SRPSKOJ, maloletniku preti 8 godina zatvora

Učenik (17) koji je uhapšen u Trebinju zbog sumnje da je počinio terorizam, na društvenoj mreži "Tik tok" objavio je video u kojem je naveo da u Srednjoj medicinskoj školi u Trebinju treba pobiti 25, a raniti 12 osoba, piše Glas Srpske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maloletnik na Tik Toku pretio školi da bi trebalo ubiti 25 osoba, uhapšen u Trebinju

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Sedamnaestogodišnjak iz Bileće uhapšen je u Trebinju nakon što je na na društvenoj mreži Tik tok objavio video u kojem je naveo da u Srednjoj medicinskoj školi u Trebinju treba ubiti 25, a raniti 12 osoba, preneo je banjalučki Glas Srpske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.