Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 18:45

UZNEMIRUJUĆI ZLOČINI ZAMENILI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE Nasilje eskaliralo u narodu: Za manje od 5 meseci ubijeno 17 žena, na desetine žrtava masakra i porodičnog nasilja

Srbiju su za manje od dva dana zadesile dve velike tragedije - masovna pucnjava u OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i masakr u Mladenovcu. Za jedan vikend sahranjeno je 17 stradalih, među kojima su deca čiji je život tek počinjao. Od početka godine Srbiju prate uznemirujući zločini koji su rezultirali ubistvima 17 žena i trojice muškaraca u porodičnom nasilju. U mafijaškim likvidacijama ubijena je jedna osoba, te se postavlja pitanje - da li je nasilje toliko eskaliralo i duboko se usadilo u naizgled običnim građanima, a krvavi obračuni iz podzemlja su postali nevidljivi u poređenju sa onim što se dešava u narodu?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.