Izvor: Blic, 25.Mar.2023, 11:57

(UZNEMIRUJUĆE) "KING MORA DA VRATI DROGU SRBIMA" Pojavio se snimak kidnapovanog Lobanje na kojem moli da se kokain vrati od čega mu ŽIVOT ZAVISI (VIDEO)

Nadležni organi u Belgiji tragaju za pripadnicima kriminalne grupe, za koju se sumnja da je iz Srbije, a koja je otela Mohameda Azaia (49) iz Antverpena, zvanog Lobanja, zbog sumnje da je učestvovao u krađi tone kokaina vrednog oko 25 miliona evra. Na društvenim mrežama je osvanuo uznemirujući snimak Mohameda, sa lisicama na rukama, koji moli za pomoć.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MOLIM VAS, DAJTE ZNAK DA JE ŽIV" Oglasila se supruga Lobanje koga su navodno OTELI SRBI zbog nestalog kokaina: Ovo nije naš svet, ne možemo ovako da živimo! (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Mar.2023

U toku je intenzivna potraga belgijske policije za pripadnicima kriminalne grupe iz Srbije, koja je otela Mohameda Azaia (49) iz Antverpena, zvanog Lobanja, a njegova supruga Džamila oglasila se na društvenim mrežama i moli da joj se suprug vrati živ.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.