Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 12:32

UŽAS NA PUTU Automobil u kojem je bio bračni par u POTPUNOSTI UNIŠTEN nakon sudara s kamionom, muškarac stradao na licu mesta

Prizori s mesta teške saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na magistralnom putu M17 kod Jablanice su jezivi. Jedna osoba je poginula, automobil je potpuno uništen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pretpostavlja se da je u pitanju umor ili srčani udar" Vozač automobila kod Jablanice prešao u levu traku i ZAKUCAO SE U KAMION

Izvor: Blic, 26.Jun.2023

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u Donjoj Jablanici smrtno je stradao vozač “folksvagena” Š. B. dok je žena koja je sedila na mestu suvozača teško povređena i prevezena u mostarsku bolnicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.