Izvor: Blic, 12.Mar.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD PLANDIŠTA Dvogodišnja devojčica upala u rupu s vodom i UTOPILA SE

Devojčica L. F. stara oko dve godine utopila se danas oko 14 sati u dvorištu svoje kuće u Velikoj Gredi kod Plandišta, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvogodišnje dete upalo u rupu s vodom i UTOPILO SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019

Dete staro oko dve godine utopila se danas oko 14 sati u dvorištu svoje kuće u Velikoj Gredi kod Plandišta...Prema još nepotvrđenim informacijama, devojčica je upala u rupu sa vodom i udavila se...Telo nesrećnog deteta prevezeno je u Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Utopila se dvogodišnja devojčica u Velikoj Gredi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2019

Dvogodišnja devojčica utopila se danas po podne u dvorištu svoje kuće u Velikoj Gredi, kod Plandišta...Kako su rekli za Tanjug u MUP-u, oko 13 časova prijavljeno je da je u Velikoj Gredi pronađeno telo devojčice, koja je 2017. godište...U MUP-u dodaju da je telo prevezeno u Institut za sudsku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.