Izvor: Blic, 30.Apr.2022, 07:31

"UVEK SE POSLE RAKIJE POBIJEM SA NEKIM ILI ZAVRŠIM IZA REŠETAKA" Šok izjave Darka Lazića: "Beograd mi više ne treba", evo šta mu je ostavio pokojni otac

Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a kaže je da ga je dotukao raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPOVEST BARBARE BOBAK NAKON SKANDALA: "Niko ne zna šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA, nisam mogla da se nosim sa ovim stvarima"

Izvor: Blic, 30.Apr.2022

Folker Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola. Kako je tada izjavio dotukao ga je navodno raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak, a pevačica je sada u ispovesti iznela svoju stranu priče.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.