Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 22:14

UTOPIO SE RONILAC Tragedija u Ulcinju: Zaronio na dah i više nije izronio, istraga u toku

Telo ronioca A.S. izvučeno je iz vode oko 17 časova na spasilački čamac SAR-1, potvrdio je "Vijestima" pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) Žarko Lukšić koji je kazao da su na njegovom telu vidljive povrede, a istraga će utvrditi od čega su nastale. Na licu mesta su policija i tužioci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO POKRENUTA ISTRAGA: Izvučeno telo ronioca kod Ulcinja, na telu vidljive povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Na telu su vidljive povrede, a istraga će utvrditi od čega su nastale, rekao je pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić...Beživotno telo ronioca (28) izvučeno je iz vode kod Ulcinja oko 17 časova na spasilački čamac SAR-1, potvrdio je "Vijestima" pomoćnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.