Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 12:37

USMRTIO JE ELEKTRIČNIM KABLOM, PA DELOVE TELA POLIO KISELINOM Jezivi detalji optužnice za ubistvo Noe Milivojev: Ubica sutra pred sudom

U Višem sudu u Beogradu sutra bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NE MOGU DA ZAMISLIM SUSRET SA UBICOM MOG DETETA!" Počinje suđenje za ubistvo Noe Milivojev, majka neutešna: "Ne znam da li ću biti u stanju.."

Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 07:33

Suđanje za brutalno ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18) koja je nestala je 17. juna prošle godine, a delovi njenog tela pronađeni 19 dana kasnije u stanu njenog emotivnog partnera programera Ognjen Dabetića (33) u centru Beograda, počinje danas u Višem sudu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.