Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 20:50

"UPALA JE U GADNO DRUŠTVO, VOLEO SAM JE" Mića Megatrend otkrio šta se tačno dogodilo i ko mu je ukrao ZLATNE POLUGE VREDNE 300.000 EVRA: Ovo se dugo planiralo!

Vest da je opljačkan Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta "Megatrend" izazvala je lavinu reakcija u javnosti nakon niza kontradiktornosti i demanta. Jovanović za "Blic" objašnjava šta se zapravo dogodilo i potvrđuje da je istina da je isprva povukao prijavu, ali je onda ponovo prijavio svoju bivšu emotivnu partnerku, za koju sumnja da mu je ukrala zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OVO JE DEVOJKA MIĆE MEGATRENDA Atraktivnu plavušu vodio u Kan - potrošio čitavo bogatstvo na nju

Izvor: Blic, 02.Avg.2023

Jučerašnja vest da je opljačkan Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta "Megatrend", izazvala je lavinu reakcija u javnosti nakon niza kontradiktornosti i demanta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.