Izvor: Blic, 07.Okt.2023, 13:24

UHVAĆENI NA SPAVANJU Kolosalni neuspeh izraelske obaveštajne službe: Nisu videli da stiže krvavi napad Hamasa, a evo zašto se on desio BAŠ DANAS

Hamasov iznenadni napad na Izrael bio je kolosalan neuspeh izraelske obaveštajne službe, rekao je danas stručnjak za bezbednost Bi-Bi-Sija Frenk Gardner. Izrael ima jednu od najopsežnijih i najsofisticiranijih obaveštajnih mreža na Bliskom istoku, kako domaćih tako i stranih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ekspert: Napad Hamasa 'istorijski neuspeh' za izraelske obaveštajne službe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2023

Ofanziva Hamasa na Izrael zatekla je zemlju potpuno nespremnu i predstavlja istorijski neuspeh za izraelske obaveštajne službe, smatra Dejvid Kalfa, stručnjak za Bliski istok i ko-direktor Opservatorije za severnu Afriku i Bliski istok u francuskom istraživačkom centru Fondacija Žan Žores.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.