Izvor: Blic, 06.Jul.2021, 15:49

UHAPŠENA PO POTERNICI INTERPOLA Nemica osumnjičena za utaju 1,5 MILIONA EVRA pronađena u Nišu

Pripadnici niške policjie efikasnim operativnim radom, na području grada pronašli su nemačku državljanku A.Y.P (27), za kojom je Interpol izdao nalog za hapšenje zbog sumnje da je utajila porez u iznosu od oko milion i po evra!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemica uhapšena u Nišu po poternici Interpola: Utajila porez u iznosu od oko milion i po evra

Izvor: B92, 06.Jul.2021

Pripadnici niške policije efikasnim radom, na području grada pronašli su nemačku državljanku A.Y.P (27), za kojom je Interpol izdao nalog za hapšenje...Nalog je izdat zbog sumnje da je utajila porez u iznosu od oko milion i po evra...Viši sud u Nišu osumnjičenoj je odredio pritvor do izručenja,...

Nastavak na B92...

Državljanka Nemačke, osumnjičena za utaju milion i po evra, uhapšena u Nišu

Izvor: N1 televizija, 06.Jul.2021

Policija u Nišu uhapsila je A.Y.P. (27), državljanku Nemačke, osumnjičenu da je utajila porez u iznosu od oko milion i po evra, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Nastavak na N1 televizija...

Državljanka Nemačke osumnjičena za utaju poreza od oko milion i po evra uhapšena u Nišu

Izvor: RTS, 06.Jul.2021

Policija u Nišu pronašla je nemačku državljanku za kojom je Interpol izdao nalog za hapšenje, saopštila je Policijska uprava u tom gradu. . Pripadnici MUP-a u Nišu su na području grada pronašli nemačku državljanku A.Y.P. (1994), za kojom je Interpol izdao nalog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.