Izvor: Blic, 05.Feb.2023, 16:28

UHAPŠENA 4 MLADIĆA ZBOG OTMICE U NOVOM SADU Tinejdžera (18) gepekovali, pa od njegovog oca tražili ogromnu svotu, oglasio se i Gašić!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljena je otmica osamnaestogodišnjeg mladića i uhapšena četvorica osumnjičenih za ovo krivično delo, nakon što je otac mladića jutros oko 3.30 policiji prijavio da su mu otmičari tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Četvorka otela mladića u Novom Sadu i tražila 200.000 evra - uhapšeni kod deponije na Klisi

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2023

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su otele osamnaestogodišnjeg mladića u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Otmica u Novom Sadu – pronađen kidnapovani mladić, uhapšena četvorica osumnjičenih

Izvor: RTS, 05.Feb.2023

Policija u Novom Sadu rasvetlila je otmicu osamnaestogodišnjeg mladića, koga je pronašla nepovređenog u gepeku automobila. Uhapšena su četvorica osumnjičenih, saopštio je MUP. . Otmicu je jutros oko 3.30 prijavio otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su...

Nastavak na RTS...

Detalji potere u Novom Sadu: Otmičari kidnapovali mladića, roditeljima tražili 200.000 € za otkup

Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2023

Kod novosadske gradske deponije u naselju Klisa danas nešto pre 12 časova došlo je do potere. Kako piše Kurir, otmičari su namamili i oteli mladića, vezali i spakovali u gepek.. – Tražili su 200.000 evra roditeljima za otkup – kaže izvor Kurira.. Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.