Izvor: Blic, 03.Dec.2020, 23:04

UGOSTITELJIMA I TURIZMU PO JEDAN MINIMALAC Vučić: I penzionerima po 5.000 dinara, minimalna zarada za 72.000 radnika

"Idemo sa brzom isplatom još jedne minimalne zarade za ukupno 72.000 radnika - turističke agencije, ugostitelje, renta-kar agencije, turističke radnike i hotelijere. Novac će dobiti u roku od deset dana", "rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučič koji večeras gostuje na RTS, a govoreći o novim merama i podršci države građanima i privredi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMOĆ ZA PENZIONERE I UGOSTITELJE Vučić otkrio koliko novca će dobiti radnici u sektorima koji su pogođeni korona krizom

Izvor: Blic, 03.Dec.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na RTS o novim mera koje je usvojila Vlada Srbije, ali i novoj pomoći za turističke i ugostiteljske radnike, kao i penzionere.

Nastavak na Blic...

Za deset dana još jedan minimalac za turizam i ugostiteljstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u roku od deset dana biti isplaćena još jedna minimalna zarada za zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu...Vučić je za RTS rekao da će sutra o tome biti doneta odluka i da je u pitanju sektorska podrška za 72. 500 zaposlenih u turističkim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.