Izvor: Blic, 05.Maj.2023, 12:19

"UBIŠE NAM MARKA, BOŽE ŠTA NAM NAPRAVI?!" Deka i baka ubijenog mladića iz Orašja slomljeni: "Umesto da slavimo rođenje unuka, mi spremamo sahranu"

- Ubiše mi Marka, mog unuka nema više - jecajući kroz suze rekao je za "Blic" deda Marka M. (18), mladića koji je ubijen sinoć tokom pucnjave, kada je Uroš Blažić otvorio vatru iz automatske puške i pištolja i tada ubio osam a povredio 14 osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NAIŠLA JE JEDNA BUDALA I SVE IH ISKASAPILA!" Jecaji odzvanjaju kućom ubijenog Aleksandra (17):"Spremali smo se za punoletstvo, sad ode sve na drugu stranu"

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Aleksandar M. (17) ubijen je sinoć zajedno sa svojim drugovima u selu Orašje, kada je na njih ispalio rafal iz automatske puške Uroš Blažić koji je uhapšen nakon osam sati intenzivne potrage. Baka i deka ubijenog Aleksandra ne mogu da se pomire da unuka više neće videti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.