Izvor: Blic, 15.Maj.2021, 14:34

UBIO ŽENU DOK SU DECA SPAVALA U DRUGOJ SOBI Rasprava na suđenju za jeziv zločin na Vračaru, odbrana traži hitno ispitivanje veštaka: "Izveštaji se DRAMATIČNO RAZLIKUJU!"

Suđenje Bošku Spasiću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, odloženo je u petak u Višem sudu u Beogradu, jer je odbrana tražila da se komisija sa Medicinskog fakulteta ispita zbog "dramatično drugačijeg veštačenja" od prethodnih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIO ŽENU DOK SU DECA SPAVALA U DRUGOJ SOBI: Rasprava na suđenju - izveštaji se drastično razlikuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021

Sudija Zoran Božović uvažio je zahtev odbrane i zakazao novo ročište za 18. jun na kojem će biti ispitan sudski veštak Dragan Ječmenica, jedan od troje lekara koji su radili dostavljeni nalaz...Suđenje Bošku Spasiću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, odloženo je u petak u Višem sudu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.