Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 07:23

UBIO OSMORO, PA DREMAO U TAKSIJU I ČITAO VESTI O SEBI Taksista kojeg je oteo ubica iz Mladenovca otkrio ponašanje Blažića u kolima: "Pretio nam je bombom i pričao da je ubio 20 ljudi"

Taksista D.A. (58) kojeg je oteo Uroš Blažić, masovni ubica iz Mladenovca nakon svog krvavog pira, saslušan je prošle nedelje u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu gde je do detalja ispričao kroz kakvu je agoniju, dugu šest sati, prolazio nakon što je u njegovo vozilo sa bombama uleteo ubica. Još uvek pod stresom zbog svega što je preživeo kobnog 4. maja, on je smogao snage i prisetio se svih detalja tokom vožnje sa Blažićem, kao i kako se ubica ponašao dok je bio u njegovom vozilu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.