Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 16:37

UBIO DEVOJKU, PA POKUŠAO I SEBE Užas u Novom Sadu: Hitna zatekla ženu (29) sa više uboda po telu, već je bila mrtva

Muškarac star 36 godina nožem je usmrtio žensku osobu staru 29 godina a potom pokušao samoubistvo u novosadskom naselju Klisa, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽENU UBO NOŽEM 6 PUTA PRED NJENOM SESTROM "Blic" na mestu ubistva u Novom Sadu: Troje male dece ostalo bez majke (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Apr.2024

Jožef A. (36) ubio je suprugu Aranku A. (29) nožem u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, a potom navodno pokušao da se ubije.

Nastavak na Blic...

JEZIVE OBJAVE PRED KRVAVI PIR! Ubica iz Novog Sada dan pre nego što je suprugu izbo nožem, postavio na mreže 100 NJENIH SLIKA: Posebno boli snimak UPLAKANE ĆERKE

Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 11:00

Život 29-godišnje Aranke A. okončan je juče na tragičan način, kada ju je nožem ubio muž Jožef. F (36), a potom pokušao da izvrši samoubistvo. Ovoj tragediji, kako je saznao "Blic" prethodila je rastava partnera, a juče su se sreli radi pokušaja pomirenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.