Izvor: Blic, 03.Dec.2023, 22:44

UBIJENA JE ISTOG DANA KAD JE NESTALA Jezivi detalji ubistva Vanje (14): Oteta je ispred svoje kuće, a pored njenog pronađeno je još jedno telo

Telo nestale devojčice Vanje Đorčevske iz Skoplja pronađeno je kod Velesa, nakon sedmodnevne potrage, a makedonska policija navodi da je ubijena istog dana kada je i nestala, tačnije 27. novembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala devojčica iz Skoplja nađena mrtva, oglasila se policija

Izvor: Danas, 03.Dec.2023

Policija Severne Makedonije saopštila je da je u okolini Skoplja pronađeno telo V. G. devojčice koja je nestala 27. novembra.  

Nastavak na Danas...

ČITAV BALKAN TRAGA ZA "PALČOM" Oglasila se bugarska policija o osumnjičenom za ubistvo male Vanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 17:15

Ceo region na nogama..Čitav Balkan traga za Ljupčom Palčevskim Palčom, koji se sumnjiči za ubistvo 14-godišnje devojčice Vanje iz Skoplja. Prema poslednjim informacijama, veruje se da je on pobegao u Bugarsku, zbog čega se oglasilo i tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova...Mala Vanja nestala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.