Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 13:53

UBICA SRPKINJE OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE Ljiljana nestala neposredno pred odlazak za Kanadu, nekoliko dana kasnije otkriveno da ju je ubio LJUBAVNIK ZBOG PARA

Zoran Marić iz Kotora osuđen je juče pred crnogorskim sudom na 40 godina robije za teško ubistvo Ljiljane Simić , dok je Radomir Delić oslobođen optužbi za učešće u teškom ubistvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konačna presuda za ubicu srpkinje iz Kanade: Ljiljana nestala pre povratka kući, otkriveno da je brutalno ubijena zbog para!

Izvor: 24sedam.rs, 25.Apr.2023

Ubistvo je počinio na podmukao način, tako što je iskoristio poverenje Ljiljane Simić sa kojom je bio u emotivnoj vezi - naveo je sudija

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.