Izvor: Blic, 26.Avg.2020, 22:29

UBICA HRVATSKE DOKTORKE SE KRIJE U MOKROJ GORI? Bivši muž osumnjičen da ju je izbo zbog apartmana, jedan od ključnih dokaza pronašla BIVŠA MISICA

Željko Tukić (66), bivši suprug hrvatske doktorke Asje Tukić, koji je osumnjičen da ju je svirepo ubio početkom avgusta 2018. godine u njenom stanu u Hrvatskoj, krije se na Mokroj Gori u Srbiji. Kako prenose hrvatski mediji, Tukić u Srbiji ima drugu ženu i decu, a iz hrvatskog zatvora je, zbog nedostatka dokaza, izašao bez ikakvih dodatnih mera opreza što je on iskoristio da pređe granicu. Da situacija bude još bizarnija, jedan od ključnih dokaza u istrazi ubistva pronašla je na plaži bivša misica Hrvatske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HRVAT IZBO BIVŠU, PA POBEGAO U SRBIJU Počinje suđenje, on uživa na Mokroj Gori s porodicom, a komšije ni ne znaju da je osumnjičen za UBISTVO: "Ne druži se mnogo s nama"

Izvor: Blic, 27.Avg.2020, 10:05

Suđenje Hrvatu Željku Tukiću (67), optuženom da je u avgustu 2018. godine u Trogiru ubio svoju bivšu suprugu Asju Tukić (61), počinje u septembru, a on je odavno napustio Hrvatsku i utočište našao u Srbiji, u Mokroj Gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.