Izvor: Blic, 28.Maj.2023, 18:44

"U tren oka sruši ti se celi svet" Dečko tragično stradale Azre se oprostio uz emotivnu poruku (FOTO)

Nakon nesreće koja se desila u petak u Sarajevu, a u kojoj je Armin Berberović usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić i teško povredio njenu prijateljicu, oglasio se momak tragično stradale devojke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikada nije položio vozački ispit, policija ga čak 4 PUTA KAZNILA ZBOG TOGA: Šokantni podaci o vozaču koji je usmrtio mladu doktorku Azru (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 10:54

Armin Berberović koji je u petak naveče u centru Sarajeva automobilom usmrtio mladu doktorku Azru Spahić je samo u proteklih pola godine četiri puta kažnjen zbog vožnje bez posedovanja položenog vozačkog ispita, saznaje Kliks.

Nastavak na Blic...

Službenik SIPA "AUDIJEM" DIVLJAO NA PUTU, vozio 108 kilometara na sat: "Šta reći za ovakvo ponašanje onih koji bi trebali biti primer ostalima" (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Maj.2023

U petak, pola sata pre ponoći, Armin Berberović je, upravljajući vozilom "mercedes", na Marindvoru u Sarajevu usmrtio Azru Spahić, mladu doktorku iz Bihaća, a teško povredio njenu prijateljicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.