Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 09:03

U dvanaest reči može da stane mnogo toga. Na "Blic televiziji" od danas nova serija sa Viktorom Savićem u ulozi mladog advokata

U debitantskom TV ostvarenju kreatorke serije, Jelene Stolice, naslovnih dvanaest reči su šifra iliti verifikacioni kod za novčanik u kom se nalaze kriptovalute. U nekoliko paralelnih priča koje se presecaju, jer na ovaj ili onaj način imaju susreta sa kriminalom, pratimo u nekoliko bivših republika junake ove priče. Advokate i njihovu umešanost u prljave poslove, sitne kriminalce, njihove nešto krupnije bosove u bekstvu ili iza rešetaka... Serija "12 reči" od danas na "Blic televiziji".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.