Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 13:56

U čuvenom fićinom kombiju prešli na hiljade kilometara, svi se okretali za narandžastom ljutom mašinom: Neverovatno putovanje Jugoslava i njegovih prijatelja, obišli celu bivšu Jugu bez problema u vozilu starom preko 40 godina (FOTO)

Dobri stari "fićin kombi", simbol nekadašnje Jugoslavije i neizostavan deo mnogih garaža od Vardara pa do Triglava, bio je motiv srpskom reditelju Jugoslavu Nikoliću i njegovim prijateljima Dušanu Dimitrijeviću i Dimitriju Damljanoviću, da upravo sa tim vremešnim vozilom krenu na putovanje dugačko nekoliko hiljada kilometara. Cilj je bio obići sve zemlje bivše Juge u kojima su se proizvodili delovi za ovaj čuveni kombi, a čitavo putovanje nazvano je Kombi-nacija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neverovatno putovanje: Obišli celu bivšu Jugu u vozilu starom preko 40 godina FOTO

Izvor: B92, 21.Jun.2023

U čuvenom "fićinom kombiju" prešli na hiljade kilometara, svi se okretali za narandžastom ljutom mašinom...Dobri stari "fićin kombi", simbol nekadašnje Jugoslavije i neizostavan deo mnogih garaža od Vardara pa do Triglava, bio je motiv srpskom reditelju Jugoslavu Nikoliću i njegovim prijateljima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.