Izvor: Blic, 10.Avg.2020, 15:28

U četvrtak 14. avgusta ISTIČE ROK za plaćanje treće rate godišnjeg poreza na imovinu

Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2020. godinu za poreske obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica je četvrtak 14. avgust, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javne prihode.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za uplata poreza na imovinu za treći kvartal 14. avgust

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020

Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2020. godinu za poreske obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 14. avgust, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javne prihode...Porez na imovinu se plaća tromesečno, u roku od 45 dana od početka tromesečja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa porezom na imovinu i šta ako vam NIJE STIGLO poresko rešenje

Izvor: Blic, 11.Avg.2020, 06:50

Vlasnici nekretnina u Srbiji imaju još samo nekoliko dana da plate treću kvartalnu ratu ovogodišnjeg poreza na imovinu. Rok za plaćanje je 14. avgust, a to važi i za poreske obveznike koji još uvek nisu dobili poreska rešenja za 2020. godinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.