Izvor: Blic, 20.Apr.2021, 08:03

"U TOKU JE FAZA POPUŠTANJA MERA" Kon rekao šta očekuje na Kriznom štabu i kakva može da bude ODLUKA ZA KAFIĆE

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je jutros da je u toku faza popuštanja mera i da to ne može da se izbegne, ali izneo svoje lično mišljenje da na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba mere koje se odnose na rad ugostiteljskih objekata u zatvorenom neće biti popuštene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE SUTRA KRIZNI ŠTAB "PRELOMITI" DA SE OTVORE KAFIĆI: Dr Kon otkrio u kom smeru ide popuštanje mera

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Dr Kon smatra da na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba neće biti donesena odluka o otvaranju ugostiteljskih objekata..Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je jutros da je u toku faza popuštanja mera i da to ne može da se izbegne, ali izneo svoje lično mišljenje da na sutrašnjoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vesić o sutrašnjoj sednici Kriznog štaba: Očekujem potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata

Izvor: Danas, 20.Apr.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da očekuje da na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa bude doneta odluka o potpunom otvaranju ugostiteljskih objekata. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.