Izvor: Blic, 03.Jun.2020, 10:24

U Srpskoj korona virus potvrđen kod još osam osoba, do sada se oporavilo 979 ljudi

Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Bolnici Sveti Bračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici Foča obavljeno je testiranje 595 laboratorijskih uzorka, a novi korona virus potvrđen je kod osam osoba, saopšteno je iz Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH 16 novozaraženih, po osam u FBiH i RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jun.2020

U poslednja 24 časa u Republici Srpskoj (RS) testirano je ukupno 595 laboratorijskih uzoraka na prisustvo virusa korona koji je potvrđen kod 8 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS. Rаdi sе о čеtiri žеnskе i čеtiri muškе оsоbе, оd kојih su dviје mlаđе, čеtiri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.