Izvor: Blic, 30.Jun.2023, 10:36

U Savudriji otvoren Petram Resort&Residences, jedinstveni turistički kompleks u Hrvatskoj: Investicija MK Group i Aleksandar Group vredna preko 100 miliona evra

Petram Resort & Residences, jedinstveni hotelsko-rezidencijalni kompleks sa integrisanim premium sadržajima i uslugama koje garantuju iskustvo odmora od pet zvezdica, svečano je otvoren u Savudriji, u prisustvu velikog broja zvanica iz društvenog i javnog života. Petram Resort & Residences predstavlja investiciju MK Group u hrvatski turizam, čija vrednost iznosi više od 100 miliona evra, koja je realizovana u partnerstvu sa kompanijom Aleksandar Group.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MK Grupa u Hrvatskoj otvorila hotelski kompleks vredan više od 100 miliona evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2023

MK Grupa objavila je danas da je, u partnerstvu sa kompanijom Aleksandar Grupa, u Savudriji otvorila hotelsko-rezidencijalni kompleks "Petram Resort & Residences", sa integrisanim premijum sadržajima i uslugama, čime je u hrvatski turizam uloženo više od 100 miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.