Izvor: Blic, 23.Sep.2020, 19:58

U SEZONI I DO 100.000 DINARA OD LEKOVITOG BILJA Berači: Ulaganja nema, a zarada uz malo znanja može da bude i ODLIČNA

Šume i livade oko Prijepolja, a hiljade je takvih i u celoj Srbiji, obiluju lekotivim biljem i "na izvolite nude" asortiman zdravih proizvoda koji je veoma tražen. Berba i prerada, kažu malobrojni koji su u darovima prirode videli ekonomsku šansu i koji ne dozvoljavaju da na sve strane dostupan novac ostane neobran, može biti izvor solidnih prihoda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BERAČI BILJA U SRBIJI U SEZONI ZARADE I DO 100.000 DINARA BEZ ULAGANJA: Uz malo znanja možete lepo profitirati

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020

Najteže od sveg posla je da ubrano bilje donese kući..Šume i livade oko Prijepolja, a hiljade je takvih i u celoj Srbiji, obiluju lekotivim biljem i "na izvolite nude" asortiman zdravih proizvoda koji je veoma tražen. Berba i prerada, kažu malobrojni koji su u darovima prirode videli ekonomsku šansu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.