Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 12:19

U SEPAREIMA SA POLUGOLIM DEVOJKAMA Makro koji je radio sa braćom Panić živeo bahato: Svako veče izlazio po splavovima, a svi se pitaju da li slike iz noćnog provoda kriju JEZIVU ISTINU (FOTO)

Vuk Stanković, najbolji prijatelj Uroša Panića, uhapšen je 8. februara zbog organizovanja prostitucije, u kojoj su učestvovali, kako se sumnja, i sama braća Panić. Kako se saznaje, Stanković je svakodnevno objavljivao snimke i slike iz različitih beogradskih klubova koje je posećivao sa svojim prijateljima, a kako se vidi na fotografijama, uvek je sedeo u separeima i bio okružen polugolim devojkama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.