Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 10:49

"U REKU PALO 20 RADNIKA" Teretni brod udario u noseći stub mosta, ZAPALIO SE I POTONUO, a metalna konstrukcija se srušila

Veliki brod udario je u most u Baltimoru, a na pomorskim radima vidi se da je “Dali” krenuo sa terminal u Port Brizu oko 12.45 ET (4.45 GMT). Kretao se ka mostu Frensis Skot Ki, ali je 45 minuta kasnije stao na lokaciji mosta, piše BBC.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkriveno zašto je brod udario u most u Baltimoru, oglasio se FBI: „Ovo mu nije prvi sudar“

Izvor: Danas, 26.Mar.2024

U američkom gradu Baltimoru, u državi Merilend, veliki most Frensis Skot Ki srušio u se danas reku nakon što je u njega udario terenski brod, koji se potom zapalio. Na mostu je bilo nekoliko vozila, koja su nakon urušavanja mosta završila u reci.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.