Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 08:06

U "Jutru na Blicu" saznajte: Potraga za telom male Danke i dalje traje, osumnjičeni i još uvek ćute, a policija traga i po najudaljenijim mestima istočne Srbije (UŽIVO, VIDEO)

Potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić i dalje traje, a dok policija pokušava da pronađe mesto na koje su ga ubice premestile, Dejan Dragijević u svom iskazu tvrdi da ne može da se seti koja je to lokacija. Koji su mogući ishodi ovog stravičnog zločina, u slučaju da telo nikada ne bude pronađeno? Da li je moguće procesuirati osumnjičene za ubistvo Danke Ilić na osnovu prikupljenih dokaza uprkos činjenici da telo nije pronađeno? Sa nama su Maja Jovanović, stručnjak za bezbednost dece, Nikola Novak, polografista, Dragana Ivanović, psiholog i psihoterapeut i Božidar Spasić, bivši pripadnik Službe Državne bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.