Izvor: B92, 25.Jul.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Francuskoj nude sobe na drveću

U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zamlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smeštene visoko na drveću, preneli su francuski mediji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sobe na drveću hit među turistima

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2011

PARIZ - U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na sjeverozapadu zemlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smještene visoko na drveću, prenijeli su danas francuski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Francuski hotelijeri nude sobe na drveću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2011, 02:52

PARIZ -..U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zemlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smeštene visoko na drveću, preneli su francuski mediji...Za tek venčane, medeni mesec na drvetu i nije tako romantična stvar, ali zaljubljenici u prirodu u ovakvom načinu "odsedanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.