Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DDOR osiguranju zaključivanje polisa i prijava štete bez napuštanja stana: Zaključivanje polisa osiguranja i prijava štete email-om za sva fizička i pravna lica

Prilagođavajući svoje procese i način rada novonastaloj situaciji i uslovima vanrednog stanja prouzrokovanim virusom COVID-19, prvenstveno brinući o zdravlju svojih zaposlenih i klijenata, DDOR osiguranje je omogućilo klijentima i drugim građanima mogućnost zaključivanja polisa, prijavu štete i zakazivanja procene štete bez potrebe za dolaskom u prostorije Društva. Procedure su pojednostavljene i prilagođene situaciji i ne zahtevaju napuštanje svog doma. Svim klijentima i drugim građanima na raspolaganju je i Korisnički centar, a aktuelne informacije relevantne za klijente se svakodnevno objavljuju u posebnoj kategoriji na internet prezentaciji Društva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.