Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 22:00

U BELIVUKOVU TAJNU SOBU SE ULAZI KROZ OTVOR NA PODU Otkrivamo šta je pronađeno u prostoriji u kući strave u Ritopeku! (FOTO)

Tajna prostorija koja je otkrivena u kući strave u Ritopeku, a koju je koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nalazi se u sklopu kuće, između podruma i jedne sobe, saznaje "Blic". Radi se o prostoriji koja ima oko petnaestak kvadrata i u njoj je pronađena velika količina različitog oružja, ali i ogromna mašina za mlevenje mesa!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Belivuk je koristio "zemunski recept" - mašinu za mlevenje mesa

Izvor: B92, 23.Apr.2021

U tajnom bunkeru vikendice Veljka Belivuka u Ritopeku pronađena je velika industrijska mašina za mlevenje mesa, prenose mediji...Sumnja se da je grupa Velje Nevolje koristila mašinu kako bi uklonila tela ubijenih i kidnapovanih suparnika...Pronalazak ove mašine upućuje da je Velja Nevolja koristio...

Nastavak na B92...

ŠTA SE SVE DEŠAVALO U VELJINOM ZDANJU SMRTI? Svedok detaljno opisao tajnu prostoriju pod zemljom u Ritopeku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 14:00

Izvori iz istrage navode i da su se u toj tajnoj prostoriji sprovodile likvidacije..Industrijska mašina za mlevenje mesa, koja je pronađena u tajnoj prostoriji vikendice Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku, prebačena je u forenzički centar MUP Srbije na dalju analizu...Još na licu mesta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.