Izvor: Blic, 25.Sep.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 23 LOKALNE SAMOUPRAVE U SRBIJI Stručniji kadar za dobro upravljanje

Primenom principa dobrog upravljanja, građani i građanke mogu da očekuju kvalitetnije usluge od opštinske i državne uprave i veću odgovornost, transparentnost i efikasnost. Razvoj stručnih znanja i veština javnih službenika ključni je korak u tom procesu, istaknuto je na događaju „Izgradnja kapaciteta za dobro upravljanje na lokalnom nivou“ koji je program Swiss PRO organizovao danas u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vranje među 23 lolalne samouprave sa stručnijim kadrom za DOBRO UPRAVLJANJE

Izvor: OkRadio.rs, 26.Sep.2019, 12:44

Primenom principa dobrog upravljanja, građani i građanke 23 grada u Srbiji, među kojima je i Vranje, mogu da očekuju kvalitetnije usluge od opštinske i državne uprave i veću odgovornost, transparentnost i efikasnost. Razvoj stručnih znanja i veština javnih službenika ključni je korak u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.