Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 17:34

Tužilaštvo u Smederevu traži pritvor za majku i ćerke osumnjičene za ubistvo rođaka: Davile ga i tukle do smrti zbog imovine

Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da odredi do 30 dana pritvor M. I. (73) i njenim ćerkama A. I. (44) i B. I. (45) iz Smedereva, zbog sumnje da su ubile svog rođaka Vasu I. (73).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka i ćerke koje se sumnjiče da su ubile rođaka saslušane: Sve tri se branile ćutanjem!

Izvor: 24sedam.rs, 25.Maj.2023

Tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke

Nastavak na 24sedam.rs...

Smederevo: Majka i dve ćerke osumnjičene za ubistvo rođaka se brane ćutanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2023, 14:08

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Smederevu sud je odredio do 30 dana pritvor M. I. (73) i njenim ćerkama A. I. (44) i B. I. (45) iz Smedereva, zbog sumnje da su ubile svog rođaka V.I. (73).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.