Turistička ponuda Beograda bogatija za jedan sjajan hotel u centru grada

Izvor: Objava, 15.Jun.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička ponuda Beograda bogatija za jedan sjajan hotel u centru grada

Novi, savremeni hotel sa 4 zvezdice, smešten u samom centru Beograda, svečano je otvorio svoja vrata za predstavnike medija i na taj način zvanično najavio ono o čemu se u našoj prestonici i šire već uveliko priča: Luksuz i ugodnost hotela visoke klase su od sada dostupni svima.
Naš poznati glumac Miloš Biković je zajedno sa predstavnicima hotela predstavio kapacitete hotela koji raspolaže sa 50 prostranih, luksuzno opremljenih soba površine od 25 do 57 kvadratnih metara, privatnim parkingom i garažom. Hotelski restoran Edict, raspolaže bogatim izborom internacionalnih i domaćih specijaliteta.
“Naša ponuda, prilagođena je potrebama poslovnih ljudi, ali i turista koji žele da obiđu Beograd, jednu od najuzbudljivijih prestonica u Evropi. Gostima pružamo najveću vrednost za uloženi novac.” - izjavio je gospodin Marko Stanković, generalni direktor hotela i dodao kako ostvarenje te misije ne bi bilo moguće bez ljubaznog osoblja koje će posetiocima u svakom trenutku pružiti vrhunsku uslugu.
Smešten u ulici 27. marta, hotel “Constantine The Great” se nalazi na pešačkoj udaljenosti od mnogih kulturno-istorijskih znamenitosti Beograda kao što su Botanička bašta, Narodna skupština Republike Srbije, Tašmajdanski park, crkva Svetog Marka, Knez Mihajlova ulica, Kalemegdan i Skadarlija.
Nezaboravna iskustva u životu se ne dešavaju često. Doživite ih u hotelu “Constantine The Great” svakoga dana!