Turisti iznenađeni: Nijagarini vodopadi obojeni u crno VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti iznenađeni: Nijagarini vodopadi obojeni u crno VIDEO

Tokom ovog vikenda brojni turisti na jednoj od najvećih svetskih atrakcija, Nijagarinim vodopadima, doživeli su neprijatnost i šok nakon što su primetili da je ovaj vodopad obojen u crno.

Mnogi posetioci, ali i lokalno stanovništvo, iznenadili su se ovom neobičnom pojavom, pa su u početku pomislili kako se izlila nafta. Ipak, ubrzo je ružan miris otkrio o čemu je reč, odnosno, da je odvratni sadržaj kanalizacije obojio vodopad u crno, prenosi The Buffalo News. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Otpadne vode poticale su iz fabrike za prečišćavanje Nijagarinih vodopada, čiji su čelnici imali potrebne dozvole za puštanje smrdljivih tečnosti. To je ipak šokiralo turiste.

"Bili smo nespremni. Morali smo da istražujemo šta se desilo i uznemireni smo što nas niko na vreme nije obavestio", kazao je Nik Melson, gradski menadžer Nijagarinih vodopada.

Međutim, posledice izlivanja kanalizacije su vrlo brzo nestale, pa je do osam sati narednog dana voda bila ponovo bistra i lepa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nijagarini vodopadi obojeni u crno

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2017

Tokom ovog vikenda brojni turisti na jednoj od najvećih svjetskih atrakcija, Nijagarinim vodopadima, doživjeli su neprijatnost i šok nakon što su primijetili da je ovaj vodopad obojen u crno...Mnogi posjetioci, ali i lokalno stanovništvo, iznenadili su se ovom neobičnom pojavom, pa su u početku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.