Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 09:18

Tri predloga za ulaganje u krizi! Srpski vuk sa Volstrita otvoreno o važnom pitanju: "Rekao bih i nikako, ali imam savet"

Inflacija je veliki ekonomski problem sa kojim ćemo se najverovatnije boriti u narednih nekoliko godina, jer trenutno na svetu nemamo lidera koji može da ga reši. Stoga je možda najlakši odgovor na pitanje kako investirati u doba inflacije - nikako. To je poručio finansijski konsultant Vladimir Đukanović, poznat i kao "srpski vuk sa Volstrita", na konferenciji "Poslovanje sa svrhom" koja je juče održana u Beogradu. Ipak, on je dao tri predloga gde i kako možemo uložiti novac u narednom periodu i očekivati značajan povraćaj. Na prvom mestu je veštačka inteligencija, zatim startapi, a na kraju i berza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.