Tramp dobio crveni karton i odmah ga dao medijima

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp dobio crveni karton i odmah ga "dao" medijima

Vašington -- Na sastanku u Beloj kući predsednik FIFA-e Điani Infantino poklonio je predsedniku SAD crvene kartone, što se Trampu, prema pisanju medija, veoma dopalo.

Kako prenosi prenosi Si-Bi-Es Sport (CBS), nakon što je Trampu poklonio dva dresa, Inantino je rekao:

"Znate, u fudbalu imamo sudije. Oni imaju kartone. Crvene i žute. Žuti karton je upozorenje, a kada želite da nekoga izbacite pokažete crveni katon, moglo bi ovo da bude korisno, ne znam".

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Trampu se to izgleda dopalo, uzeo je crveni karton u ruku, pretvarajući se da ga daje medijima u sobi.

Američki predsednik je već duže vreme na "ratnoj nozi" s medijima optužujući ih da šire lažne vesti.

On je došao u Belu kuću kako bi sa Trampom razgovarao o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje će se 2026. godine održati u SAD, što je nazvao veoma bitnim i posebnim događajem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP OD PREDSEDNIKA FIFA DOBIO CRVENI KARTON: Nije časio časa da ga odmah prosledi nekim od prisutnih (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Na sastanku u Beloj kući, predsednik FIFA Điani Infantino poklonio je američkom predsedniku crvene kartone, što se Trampu, prema pisanju medija, Trampu veoma dopalo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.