Izvor: Blic, 23.Okt.2023, 09:04

Tona za 33.000 dinara, paleta dve hiljade više! Evo zašto je grejanje na pelet mnogima prvi izbor

Pre nekoliko godina došlo je do ekspanzije grejanja na pelet u Srbiji i mnogi su tada ugrađivali kotlove specijalizovane za ovaj energent ili su zamenjivali postojeće peći na ugalj ili drva. Gotovo svako ko je to uradio - nije se pokajao. Većina njih će kao prvu prednost navesti praktičnost jer se lako koristi, a pritom ne prlja prostor. Drugi, ali ne manje važan benefit jeste povoljna cena jer tona košta u proseku oko 250 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle drva, grejanje na gas najisplativije! Evo koliko će vas ove zime koštati da "plavim energentom" zagrejete stan od 60 kvadrata

Izvor: Blic, 23.Okt.2023

Prirodni gas je posle ogrevnog drveta najiplativiji način grejanja. Prema AERS-u, ako koristite ovaj energent, koji je od prošle godine poskupeo 31 odsto, za grejanje ćete morati da izdvojite oko 60.000 dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.