Izvor: Blic, 23.Maj.2023, 23:17

Tinejdžerka umrla od udisanja dezodoransa, štetne hemikalije joj oštetile mozak (FOTO/VIDEO)

Ezra Hejns (13) doživela je srčani zastoj nakon što je udisala dezodorans dok je boravila kod prijateljice, kod koje spavala tokom uskršnjeg produženog vikenda u Melburnu, piše Dejli mejl. Andrea i Pol Hejns prisetili su se trenutka iz noćne more kada su primili poziv u kojem im je rečeno da dođu po svoju ćerku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojčica (13) udisala dezodorans i preminula, skrhani roditelji morali da je isključe sa aparata

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2023, 13:18

Ezra Hajns (13) preminula je od posledica udisanja dezodoransa kod prijateljice kod koje je prespavala tokom produženog uskršnjeg vikenda u Melburnu.. Andrea i Pol Hajns, roditelji nastradale devojčice, prisetili su se trenutka iz noćne more kad su primili poziv da dođu po ćerku.. Andrea je stigla...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.