Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 14:52

Tanja Savić U VEZI SA IMUĆNIM BIZNISMENOM IZ SMEDEREVA Otkriveni detalji o pevačicinom novom izabraniku: "Ćerku je upoznao sa njom"

Nakon razvoda od supruga Dušana Jovančevića, sa kojim ima dva sina, i raskida veze sa Draškom Stanivukovićem, pevačica Tanja Savić je navodno već tri meseca u vezi sa biznismenom iz Smedereva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIZNISMEN I POSVEĆENI OTAC: Otkriveno ko je novi emotivni partner Tanje Savić - u opciji je i BRAK?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 12:14

Pevačica nakon drame i torture uplovila u mirnu luku!..Tanja Savić, tri meseca je u emotivnom odnosu sa biznismenom iz Smedereva koji ima 40 godina, piše "Star"...On je razveden i ima maloletnu ćerku, a pevačica se sa njom upoznala...Pomenuti list navodi i da biznismen dolazi iz Smedereva, a prijatelji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.