Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 17:38

TUŽNE SLIKE IZ BORA KIDAJU DUŠU Građani ispred Doma kulture pale sveće ubijenoj Danki Ilić (2): Ceo grad zavijen u crno (FOTO)

Današnja vest da je nestala devojčica Danka Ilić ubijena potresla je celu Srbiju, a posebno građane Bora koji još uvek ne mogu da veruju da je neko mogao da počini tako gnusan zločin. Svi su se nadali srećnom kraju potrage, međutim, danas su stigle najcrnje vesti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BARBIKE, BALONI, CVEĆE, MEDVEDIĆI, SVE ŠTO TREBA JEDNOJ DEVOJČICI: Scene iz Bora kidaju dušu, građani se opraštaju od Danke Ilić (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024, 11:55

Srbija je juče zanemela od bola zbog vesti o ubistvu male Danke Ilić. Građani su se sinoć okupljali u Boru gde su ostavljali cveće, igračke i palili sveće u znak žalosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.