Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 22:25

TUGA Preminula Kaja, pas kojem je dečak (12) zakucao ekser u glavu, a njen poslednji snimak će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Kaja, kuja kojoj je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA! Preminula Kaja, pas kojem je dečak (12) zakucao ekser u glavu: Njen poslednji snimak će vas RASPLAKATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

Rana je bila kobna...Na stranici Udruženja za zaštitu zaštitu životinja SPANS iz Novog Sada, osvanula je tužna vest da je psić Kaja uginio...Pas se lavovski borio nakon povreda koje je zadobio kada ga je dvanaestogodinji dečak udario letvom, u koju je bio zabijen ekser, u glavu. Pored svih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Spavaj mirno Kajo, ideš na lepše mesto..." Građani Srbije se OPRAŠTAJU od kuce kojoj je dečak (12) ZAKUCAO EKSER U GLAVU

Izvor: Blic, 31.Maj.2020, 18:05

Vest da je malena Kaja, kuca kojoj je pre nekoliko dana 12-godišnji dečak zabio ekser u glavu, uprkos velikoj borbi veterinara preminula, duboko je potresla celu Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.