Izvor: Blic, 22.Jul.2021, 14:28

TUGA DO NEBA Preminuo dečak sa Karaburme na koga je autom udario VOZAČ KUKAVICA koji je pobegao s mesta nesreće, a posle je i PUŠTEN IZ PRITVORA

Devetogodišnji dečak koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče na Karaburmi, preminuo je danas u bolnici, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo jedan od dečaka kojeg je udario automobil na Karaburmi

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2021

Devetogodišnji dečak koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče na Karaburmi, preminuo je danas u bolnici.

Nastavak na Radio 021...

Dečak koga je udario automobil na Karaburmi podlegao povredama

Izvor: RTS, 22.Jul.2021

Dečak koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju uveče u Ulici Marijane Gregoran, preminuo je u bolnici. . Devetogodišnji dečak koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Karaburmi, preminuo je danas u bolnici, prenose beogradski...

Nastavak na RTS...

"ČEKALI SMO DA OTVORI OČI..." Dete preminulo u bolnici, a vozač KUKAVICA koji ga je pregazio pa pobegao je BIZARNOM ODLUKOM SUDA NA SLOBODI?!

Izvor: Blic, 22.Jul.2021

Stefan B. (9) mališan koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče na Karaburmi, preminuo je u bolnici. Paralelno sa tim, Lazar G. koji ga je pod punom brzinom udario kolima, bizarnom odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu pušten je da se brani sa slobode - kućnog pritvora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.