Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 12:53

TRI MESECA POTRAGE ZA FILIPOM (22) Mladić iz Klenka rekao baki da ide do prodavnice da kupi nešto, pa nestao bez traga

Filip Urumović (22) iz Klenka nestao je bez traga 20. novembra prošle godine, a od njega nema ni traga ni glasa iako su se pojavile informacije da je pronađeno njegovo telo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OVO JE SO NA RANU" Oglasio se deka nestalog Filipa iz Klenka nakon informacije da je njegov unuk pronađen mrtav: "Mi i dalje ne gubimo nadu da je ŽIV!"

Izvor: Blic, 08.Feb.2024

Filip Urumović (22) iz Klenka nestao je 20. novembra prošle godine, a od njega nema ni traga ni glasa iako su se pojavile informacije da je pronađeno njegovo telo. Niko od nadležnih nije mogao za "Blic" da potvrdi ovu informaciju, a kako saznajemo policija i dalje traga za Filipom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.